Hoe overleef ik een project?

Een project tot een goed einde brengen is bepaald geen sinecure. Onderweg fouten maken is onvermijdelijk. Gelukkig kan je ook veel leren van het lesgeld dat anderen voor jou hebben betaald. Het werk van Klaus Tumuscheit is een mooie aanvulling op de meer systematische projectmanagement literatuur. Op humorvolle wijze beschrijft hij het wel en wee van de projectmanager. In deze management samenvatting hebben wij voor jou de belangrijkste lessen op een rij gezet.

 

Kennis delen, is kennis vermenigvuldigen. Voel je dan ook vrij om dit bericht te delen met anderen.

terug naar overzicht

Inschrijving nu geopend:

SOFT SKILLS VOOR PROJECTLEIDERS

Meer informatie

Advies nodig?

Behoefte aan meer informatie of advies bij je keuze?

Bel: 085 200 70 85
Email: karel@cltr.nl