Pre-mortem workshop

Optimisme is de grote stuwende kracht om in beweging te komen, om het onmogelijke aan te gaan. Pessimisme heb je nodig om de risico’s die je onderweg tegen kan komen, tijdig in het vizier te krijgen. De project pre-mortem is daar een prachtig hulpmiddel bij.

Het project is mislukt, kan jij vertellen hoe dat komt?

Door samen in te beelden dat je enkele jaren verder bent en het project een compleet fiasco is geworden, open je de weg om na te denken over welke factoren allemaal tot die desastreuse uitkomst hebben geleid. Deze manier van nadenken, brengt risico’s in beeld die eerder nog niet benoemd waren.

Ook een keer – onder goede begeleiding – hiermee aan de slag? Goed idee! Neem gerust contact met ons op.

terug naar overzicht

Inschrijving nu geopend:

SOFT SKILLS VOOR PROJECTLEIDERS

Meer informatie

Advies nodig?

Behoefte aan meer informatie of advies bij je keuze?

Bel: 085 200 70 85
Email: info@cltr.nl